Windows Vista veya Windows 7 ile Windows 10 dualboot yapılır mı?

Akbal

Decapat
Daha fazla  
Eski bilgisayarımda Windows 7 ve Vista'yı test ettim şu an kararsız kaldım Vista'nın görüntüsü güzel iken Windows 7'nin hala bazı programları çalıştırıyor. Acaba hangisini yüklemeliyim? Ve Vista'yı hangi tarayıcı destekler?

Vista'yı Pale Moon ve Supermium gibi tarayıcılar destekler ancak Vista önermiyorum. Zira kendisi oldukça zahmetli ve sorunlu bir sistem. Ve çoğu programı kaldırmıyor. Kuracaksanız 7 kurun derim. Kuracağınız işletim sisteminin sisteminizle uyumlu olduğundan %100 eminseniz dualboot yapabilirsiniz. Fakat önerim 7 kurmanız.

Eski bilgisayarımın Windows Vista Basic etiketi var ve Microsoft lisanslı arkasında Windows Vista Basic anahtarı bile var ancak internete kablo ile bağlanıyordum Ethernet çubuğunun sürücüsünü kursam bile çalışmadı 7 kurduğumda bütün sürücüleri sorunsuz kurdum. Galibe 7ye geçmem mantıklı hocam.
Ve 7'de kablosuz bağlanıyorum Ethernet çubuğuna bile gerek yok.

Hocam 7 kurmanız daha doğru. 7'de vista keyini deneyin belki yükseltme sanar işe yarayabilir.

Vista'yı supermium destekler hocam. Gayet iyi bir tarayıcı. Tabii güvenlik güncelleştirmelerini yükleseniz iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…