Sizin dediğinizle benim dediğim aynı şey değil. Ona bakarsak en temeli MS-DOS dememiz lazım. Benim bahsettiğim gömülen yerden yere vurulan Vista ile çoğu kişinin en iyi Windows dediği 7'nin aynı altyapı ile hazırlanması.
Underrated kral vista... Belki bir çok şeyin temelini attı ama gören kişi sayısı az maalesef. Yakında 2.el bir netbook alasım var. Ona SSD takıp onunla beraber iyi gider. Sağ ol dostum.
Underrated kral Vista... Belki birçok şeyin temelini attı ama gören kişi sayısı az maalesef. Yakında 2.el bir notebook alasım var. Ona SSD takıp onunla beraber iyi gider. Sağ ol dostum.
Hocam paylaşım güzel olmuş teşekkürlerimi ileteyim. Bir sorum olacak. Acaba sürücü konusunda sıkıntı çektiniz mi? Mesela benim ekran kartımın sürücüsü en son Windows 7 destekliyor. Sizce Vista'da Windows 7 sürücüsünü bir şekilde çalıştırabilir miyim?
Hocam paylaşım güzel olmuş teşekkürlerimi ileteyim. Bir sorum olacak. Acaba sürücü konusunda sıkıntı çektiniz mi? Mesela benim ekran kartımın sürücüsü en son Windows 7 destekliyor. Sizce Vista'da Windows 7 sürücüsünü bir şekilde çalıştırabilir miyim?