Windows Vista'ya USB sürücüsü entegre etme

Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
3.833
Çözümler
31
Evet canım sıkıldığı için Ryzen 5 2600 RX 5500 XT sistemime Windows Vista kuracağım, USB ile boot edebiliyorum fakat klavye ve fare çalışmıyor zaten çalışsa da disk seçme kısmında hata verecek. USB sürücüleri buldum ama NTLite ile entegre edemiyorum başka bir program da bulamadım nasıl edebilirim?

Şimdiden teşekkürler. :)
 
Hocam iyi bir PC'n var alakasız olacak ama vista yerine başka bir şey kurmanı kesinlikle öneririm konuya gelirsek NTLite videolardan tekrar deneyin ve NTLite gibi birkaç program da var adlarını şu an hatırlamıyorum ama araştırırsanız rahatlıkla bulursunuz :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı