Windows Web Experience pack ve COM surrogate nedir?

552536

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarda konum ayarlarına bakarken bu 2 uygulamanın erişimi olduğunu gördüm. Hatta Windows Experience pack 2 dk önce erişmiş gözüküyordu. Bu uygulamalar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ellemeyin bu ikisini. Windows için önemli dosyalar çekirdek olmasa da.

Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarda konum ayarlarına bakarken bu 2 uygulamanın erişimi olduğunu gördüm. Hatta Windows Experience pack 2 dk önce erişmiş gözüküyordu. Bu uygulamalar nedir?

Windows Web Experience Pack bilmiyorum çok ama o da Windows ile ilgili. Güvenli. COM Surrogate de Windows uygulamalarının COM bileşenlerini kullanması için. COM bileşenleri şunları sunar: Dosya açma ve kapama pop-up'ları, yazı kutuları ve metinler gibi uygulama bileşenleri gibi şeyler... COM Surrogate çok bilmiyorum ama COM bileşenleriyle ilgisi var. Onlar da komponentler sunuyor. O komponentlerin konum erişimi olanı da vardır. Vesare bunlar Windows ekosistemi ile ilgili.

@731001 kral bi baksana sana zahmet.

sana zahmet olmazsa Antimalware Service Executable uygulaması görev yöneticisinde kaç mb bellek yiyor sende?

@731001 kral bir baksana sana zahmet.

Sana zahmet olmazsa Antimalware Service Executable uygulaması görev yöneticisinde kaç MB bellek yiyor sende?

Hocam 180 MB falan. Linux'a geçin. Bir de bunu Windows Defender ile kapatsan bile hala RAM yiyor ve reboot edince yeniden açılıyor.

Sorun olur mu hocam?

Hocam bir resim atar mısınız? Bakayım ayrıca sorun olacağını düşünmüyorum Windows'un uygulamalarıdır büyük ihtimal ayrıca virüs olsa niye bilgisayarın dil ayarlarına erişsinki fakat siz yine de fotoğraf atın bakalım.

Sorun olur mu hocam?

Hocam baktım güncellemeyle alakalı bir şeymiş korkmanıza gerek yok büyük ihtimal kullandığınız dile güncelleme geldi ve haliyle onlarda güncellediler korkmayın basit bir sistem güncellemesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…