Windows 10 kullanıyordum ve Linux'a geçme kararı aldım fakat ikisinde de ya Wi-Fi'ya da trackpad çalışmadı. Bende tekrar Windows 10 yükledim ama buradada tüm ayarlamaları ve güncelleştirmeleri yapmama rağmen Wi-Fi çalışmıyor. Yani direkt Wi-Fi kısmı yok yardımcı olur musunuz?
Denetim Masası -> Ağ ve Internet -> Ağ ve Paylaşım Merkezi -> Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin penceresinden Wi-Fi'ı devre dışı bırakıp dener misiniz, bir de.
Denetim Masası -> Ağ ve Internet -> Ağ ve Paylaşım Merkezi -> Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin penceresinden Wi-Fi'ı devre dışı bırakıp dener misiniz, bir de.
Normalde sürücüyü yeniden yükleyip başlattığınız da, simge olarak Wi-Fi'nin gelmesi lazım. Kendi laptop cihazımda da ara da oluyor, bu şekilde çözümlüyorum.
Sorun gidericiyi çalıştırıp, ağ ve internet seçip; sorun gider seçeneğini seçin. İşe yaramazsa, Windows arama çubuğuna "ağ sıfırlama" yazıp aratıp ağı sıfırlayın.
Son olarak, sorun teknikte olabilir Wi-Fi kartınız arızalanmışta olabilir.
Normalde sürücüyü yeniden yükleyip başlattığınız da, simge olarak Wi-Fi'nin gelmesi lazım. Kendi laptop cihazımda da ara da oluyor, bu şekilde çözümlüyorum.
Sorun gidericiyi çalıştırıp, ağ ve internet seçip; sorun gider seçeneğini seçin. İşe yaramazsa, Windows arama çubuğuna "ağ sıfırlama" yazıp aratıp ağı sıfırlayın.
Son olarak, sorun teknikte olabilir Wi-Fi kartınız arızalanmışta olabilir.
Windows 11 kurulumu yaptıysanız. BIOS ayarlarına girip fotoğraf atabilir misiniz?
Bazı BIOS'lar da touchpad, Lan gibi özellikleri aktif etmek gerekiyor. Belki de devre dışı kalmış olabilir.
BIOS->Güvenlik->I/O Arayüzü Güvenlik->Kablosuz Ağ Arayüzü ->Etkinleştir.
BIOS'ta Türkçe dil desteği yok ise; BIOS->Security->I/O Interface Security->Wireless Network Interface ->Unlocked.