Nedense orada ekran görüntüsü alamadım ama şu 4 kimlik var kopyalayarak atıyorum.
PCI\VEN_14C3&DEV_0616&SUBSYS_E0CD105B&REV_00
PCI\VEN_14C3&DEV_0616&SUBSYS_E0CD105B
PCI\VEN_14C3&DEV_0616&CC_028000
PCI\VEN_14C3&DEV_0616&CC_0280
Nasıl doğru kurarım onu tam bilmiyorum yani normalde ASUS'un sitesinden indirip kuruyordum önerdiğiniz başka bir kaynak var ise ondan da yapabilirim.
Evet aslında zaten benim bu sorundan ilk kurtuluşum BIOS ayarlarını sıfırlayarak olmuştu sonrasında aynı yazında 2. sırada yazdığı gibi şu anda yaptığım üzere Power tuşuna PC kapandıktan sonra 1 dakika boyunca basılı tutarak ayakta tutuyorum.
Bilmiyorum bir bilginiz var mı (bu konuya siz de bakın lütfen
@ahennal ) driverları indirdiğimiz link şu: (
ROG Strix G15 (2022) | Gaming Laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Global ) bu link üzerinde (model ismi G15 G513RM-HF266) sadece Windows 11 için driverlar bulunuyor seçenekler arasında diğerlerini seçtiğinizde bir driver vermiyor "service GUI'de and maintenance" kısmı var bu da driver içermiyor zaten. Siz Windows 11'e güncelle dediğinizden beri acaba bundan kaynaklı mıdır diye düşünüyorum. Eğer konu hakkında bir bilginiz var ise lütfen benimle paylaşın.
Ayrıca cevapladığınız için konuyu çok teşekkür ederim.
Biraz daha araştırdım bu Windows durumuna 11'de de yaşayan birkaç kişi gördüm. Sanırım bu çözüm olmayacak ama farklı bir düşünceniz varsa dinlemek isterim.