KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #1 Merak edip ismini değiştirdim herhangi bir sıkıntı olur mu? Sadece bir isimden ibaret olduğunu düşündüm ama yeniden başlat vs deyince bir korktum. Dosya Ekleri 1630191029508.png 25,5 KB · Görüntüleme: 127 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Merak edip ismini değiştirdim herhangi bir sıkıntı olur mu? Sadece bir isimden ibaret olduğunu düşündüm ama yeniden başlat vs deyince bir korktum.
Hüsaral Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 116 29 Ağustos 2021 #2 Değil, sadece şirketlerde bilgisayarlar için kullanılıyor. Eğer şirket bilgisayarıysa adını hemen eskisine döndür. Tabi bir şirket ağına bağlıysa.
Değil, sadece şirketlerde bilgisayarlar için kullanılıyor. Eğer şirket bilgisayarıysa adını hemen eskisine döndür. Tabi bir şirket ağına bağlıysa.
KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #3 Yok hayır evdeki kişisel bilgisayarım eski adına tekrar çevirdim herhangi bir sıkıntı olmamıştır değil mi?
Yok hayır evdeki kişisel bilgisayarım eski adına tekrar çevirdim herhangi bir sıkıntı olmamıştır değil mi?
Hüsaral Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 116 29 Ağustos 2021 #4 KhanDutch dedi: Yok hayır evdeki kişisel bilgisayarım eski adına tekrar çevirdim herhangi bir sıkıntı olmamıştır değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmamıştır. Zaten Workgroup artık kullanılmıyor. Sadece eski ağlara uyumluluk için koydular.
KhanDutch dedi: Yok hayır evdeki kişisel bilgisayarım eski adına tekrar çevirdim herhangi bir sıkıntı olmamıştır değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmamıştır. Zaten Workgroup artık kullanılmıyor. Sadece eski ağlara uyumluluk için koydular.