Kero.exe Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Merhaba, şöyle bir sorunla karşılaştım. Linux WSL yüklemiştim uzun bir zaman önce, şimdi silmek istiyorum ama silme yöntemindeki yöntem bende olmuyor. Ben tam anlamadım, anlayan arkadaşlar anlatabilir mi? Dosya Ekleri 1734292617577.png 5,7 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Merhaba, şöyle bir sorunla karşılaştım. Linux WSL yüklemiştim uzun bir zaman önce, şimdi silmek istiyorum ama silme yöntemindeki yöntem bende olmuyor. Ben tam anlamadım, anlayan arkadaşlar anlatabilir mi?
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 Windows 11 WSL Nasıl Kaldırılır? Windows 11'deki Windows alt sistemi için Linux (WSL) platformunu kaldırmak istiyorsanız, bu makalede WSL nasıl kaldırılır paylaşıyoruz. teknodestek.com.tr 3. Adımı uygulayın. Artı 0 Eksi
Windows 11 WSL Nasıl Kaldırılır? Windows 11'deki Windows alt sistemi için Linux (WSL) platformunu kaldırmak istiyorsanız, bu makalede WSL nasıl kaldırılır paylaşıyoruz. teknodestek.com.tr 3. Adımı uygulayın.
KS KS Kero.exe Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 jandark dedi: Windows 11 WSL Nasıl Kaldırılır? Windows 11'deki Windows alt sistemi için Linux (WSL) platformunu kaldırmak istiyorsanız, bu makalede WSL nasıl kaldırılır paylaşıyoruz. teknodestek.com.tr 3. Adımı uygulayın. Genişletmek için tıkla... yaptım zaten Artı 0 Eksi
jandark dedi: Windows 11 WSL Nasıl Kaldırılır? Windows 11'deki Windows alt sistemi için Linux (WSL) platformunu kaldırmak istiyorsanız, bu makalede WSL nasıl kaldırılır paylaşıyoruz. teknodestek.com.tr 3. Adımı uygulayın. Genişletmek için tıkla... yaptım zaten