S squarfor Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #1 PC için Xbox Gamepass satın aldım. İndirmeye çalıştığım her oyunda bu hatayı alıyorum. Hata Kodu: 0x80070002 Hatayı çözmek için şu yolları denedim: Xbox uygulamasını güncelledim. Windows 10 güncelleştirmelerini yaptım. DNS ayarlarımı değiştirdim. Hiçbiri sıkıntımı çözemedi.
PC için Xbox Gamepass satın aldım. İndirmeye çalıştığım her oyunda bu hatayı alıyorum. Hata Kodu: 0x80070002 Hatayı çözmek için şu yolları denedim: Xbox uygulamasını güncelledim. Windows 10 güncelleştirmelerini yaptım. DNS ayarlarımı değiştirdim. Hiçbiri sıkıntımı çözemedi.
S squarfor Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #3 Tamamıyla benim hatam. Ben normal gamepass üyeliği satın almışım. İndirmeye çalıştığım oyunlar ultimate versiyon özelmiş.
Tamamıyla benim hatam. Ben normal gamepass üyeliği satın almışım. İndirmeye çalıştığım oyunlar ultimate versiyon özelmiş.
snatch_dt Centipat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 254 Makaleler 1 13 Mart 2020 #4 squarfor dedi: Tamamıyla benim hatam. Ben normal gamepass üyeliği satın almışım. İndirmeye çalıştığım oyunlar ultimate versiyon özelmiş. Genişletmek için tıkla... Attığınız görselde hata vermiş. Hem de Ori and the Will of the Wisps oyununda. Ultimate değil o oyun. Normal Game Pass dahilinde.
squarfor dedi: Tamamıyla benim hatam. Ben normal gamepass üyeliği satın almışım. İndirmeye çalıştığım oyunlar ultimate versiyon özelmiş. Genişletmek için tıkla... Attığınız görselde hata vermiş. Hem de Ori and the Will of the Wisps oyununda. Ultimate değil o oyun. Normal Game Pass dahilinde.
S squarfor Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #5 snatch_dt dedi: Attığınız görselde hata vermiş. Hem de Ori and the Will of the Wisps oyununda. Ultimate değil o oyun. Normal Game Pass dahilinde. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunun Ultimate dahilinde olduğunu nereden göreceğim? Görselde ki gibi yükleme için yönetici onayı gerekli yazan hiçbir oyunu yükleyememiştim.
snatch_dt dedi: Attığınız görselde hata vermiş. Hem de Ori and the Will of the Wisps oyununda. Ultimate değil o oyun. Normal Game Pass dahilinde. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunun Ultimate dahilinde olduğunu nereden göreceğim? Görselde ki gibi yükleme için yönetici onayı gerekli yazan hiçbir oyunu yükleyememiştim.