Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 5 Şubat 2024 #1 VirtualBox üzerinden CD kalıbını ekledim, çalıştırdı ama yine 1920x1080 olmuyor çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2024
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.593 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 5 Şubat 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video biraz yardımcı olur. Benim sorunumu çözmüştü. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video biraz yardımcı olur. Benim sorunumu çözmüştü.
KS KS Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 5 Şubat 2024 #3 eyupensar98 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video biraz yardımcı olur. Benim sorunumu çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu yapıyorum ama fayda etmiyor. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video biraz yardımcı olur. Benim sorunumu çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu yapıyorum ama fayda etmiyor.