devildrummer Kilopat Katılım 21 Mayıs 2013 Mesajlar 412 Yer Marmaris 27 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar benim biligisayarımda şuan AVG AntiVirüs 2013 Free var ama yeterli olmadığını düşünüyorum bana güzel bir virüs programı söylerimisiniz ?
Arkadaşlar benim biligisayarımda şuan AVG AntiVirüs 2013 Free var ama yeterli olmadığını düşünüyorum bana güzel bir virüs programı söylerimisiniz ?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 27 Haziran 2013 #2 Windows 8'e geç. Kendi içinde antivirüs barındırıyor. Sen XP'ye istediğin antivirüs programı kur, yine virüs yersin.
Windows 8'e geç. Kendi içinde antivirüs barındırıyor. Sen XP'ye istediğin antivirüs programı kur, yine virüs yersin.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Haziran 2013 #3 Eyer devamlı internete bağlantın varsa. Panda cloud ücüretsiz var. Download Antivirus Panda Security for free | Try Antivirus - Panda Security Windows 8'de iyi olur.
Eyer devamlı internete bağlantın varsa. Panda cloud ücüretsiz var. Download Antivirus Panda Security for free | Try Antivirus - Panda Security Windows 8'de iyi olur.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 27 Haziran 2013 #4 Windows XP zaten kendisi virüs. Bence biraz para ödeyip Norton alın virüs konusunda hiç bir sorun yaşamazsınız.
Windows XP zaten kendisi virüs. Bence biraz para ödeyip Norton alın virüs konusunda hiç bir sorun yaşamazsınız.