Boss.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar hepinize merhab. A Win XP profesional 32 Bit İngilizce nasıl etkinleştirilir? Bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar hepinize merhab. A Win XP profesional 32 Bit İngilizce nasıl etkinleştirilir? Bilen varsa yazabilir mi?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 30 Kasım 2023 #2 Windows XP ALL Serial Keys :) (For testing purpose [Ex: VM or PenTest]) Windows XP ALL Serial Keys :) (For testing purpose [Ex: VM or PenTest]) - XpSerials.txt gist.github.com Buradaki keylerden deneyebilirsiniz. İşletim sistemi çok eski olduğu için korsana teşfik sayılmaz diye düşünüyorum
Windows XP ALL Serial Keys :) (For testing purpose [Ex: VM or PenTest]) Windows XP ALL Serial Keys :) (For testing purpose [Ex: VM or PenTest]) - XpSerials.txt gist.github.com Buradaki keylerden deneyebilirsiniz. İşletim sistemi çok eski olduğu için korsana teşfik sayılmaz diye düşünüyorum