Oğuzhan Özdem Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarım güvenli modlar kiplerinde çalışmakta, ancak normal açarken Windows Xp logosunda gidip gelen mavi kutucuk donup kalıyor. Yardımcı olun lütfen fikrinizi esirgemeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2014
Arkadaşlar bilgisayarım güvenli modlar kiplerinde çalışmakta, ancak normal açarken Windows Xp logosunda gidip gelen mavi kutucuk donup kalıyor. Yardımcı olun lütfen fikrinizi esirgemeyin.
Ozan Turan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 563 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2014 #2 Tek çözüm burada.
F {[FURKAN]} Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #3 Ozan Turan dedi: Tek çözüm burada. Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı Win 8.1 indirip kurmalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2014
Ozan Turan dedi: Tek çözüm burada. Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı Win 8.1 indirip kurmalısın.
Oğuzhan Özdem Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #4 Bende indirilmiş hali var ancak açılmıyor, bilgisayar güvenli moddan mı kuracağım nasıl olacak? İlginiz için sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2014
Bende indirilmiş hali var ancak açılmıyor, bilgisayar güvenli moddan mı kuracağım nasıl olacak? İlginiz için sağ olun.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 27 Ağustos 2014 #5 Konuyu okuyup videosunu izleyin. Nasıl kuracağınız ayrıntılı belirtilmiş. DVD veya USB ile.
Oğuzhan Özdem Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #6 Peki bu kurulumu nasıl gerçekleştireceğim? Bios ayarlarını fazla bilmiyorum. THE_MILLER dedi: Konuyu okuyup videosunu izleyin. Nasıl kuracağınız ayrıntılı belirtilmiş. DVD veya USB ile. Genişletmek için tıkla... Arkdaşım ordaki bios ayarları çok karışık, izledim de anlamadım. Formattan başka yolu yokmu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2014
Peki bu kurulumu nasıl gerçekleştireceğim? Bios ayarlarını fazla bilmiyorum. THE_MILLER dedi: Konuyu okuyup videosunu izleyin. Nasıl kuracağınız ayrıntılı belirtilmiş. DVD veya USB ile. Genişletmek için tıkla... Arkdaşım ordaki bios ayarları çok karışık, izledim de anlamadım. Formattan başka yolu yokmu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ağustos 2014 #7 Temiz önyükleme yap, güncel olmayan sürücüleri kaldır güncelle. Malwarebyte taraması yap.
Oğuzhan Özdem Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #8 Murat5038 dedi: Temiz önyükleme yap, güncel olmayan sürücüleri kaldır güncelle. Malwarebyte taraması yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun.
Murat5038 dedi: Temiz önyükleme yap, güncel olmayan sürücüleri kaldır güncelle. Malwarebyte taraması yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun.