Windows Xp Bütün dosyalar lnb uzantılı

MehmetA.

Hectopat
Daha fazla  
Bütün dosyalar lnb uzantılı denetim masası veya herhangi birşey örneğin; çalıştır, regedit falan hiç birşey çalışmıyor. Güvenli modda da aynı şekilde çalışmıyor. Format atmak istedim usbyi hazırladım fakat bios ayarları çok eski pc olduğundan yok. Fotosunu çekebilirsem atabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lnk değil mi o?

Bu sorunu gidermek için şu adımları izleyin:
  1. Sorun bilgisayarı güvenli modda yeniden başlatın ve ardından kayıt defterini yedekleme.
  2. Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı tıklatın, komut /c kopya %Windir%\regedit.exe regedit.comyazın ve Tamam' ı tıklatın.
  3. Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı tıklatın, regedityazın ve Tamam' ı tıklatın.
  4. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde, aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarlarını çalışan bir bilgisayarın kayıt defteri alt anahtarları için açık değil dosya adı uzantıları ile karşılaştırın:
    • HKEY_CLASSES_ROOT\. < file_name_extension >
    • HKEY_CLASSES_ROOT\ < file_name_extension > Dosya
    • HKEY_CLASSES_ROOT\. < file_name_extension > \ < Sub_Folder >
    .Com dosyaları açamıyorsanız, aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarlarını çalışan bilgisayarın kayıt defteri alt anahtarlarını ile karşılaştırın:
    • HKEY_CLASSES_ROOT\.com
    • HKEY_CLASSES_ROOT\comfile
    • HKEY_CLASSES_ROOT\.com\PersistentHandler
  5. Sorun bilgisayarda ve çalışan bilgisayarın kayıt defteri girdileri arasında herhangi bir fark fark ederseniz, bozuk girdiler varsayılan değerlerini geri yükleyin. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
    1. Değiştirmek istediğiniz kayıt defteri girdisini seçin.
    2. Düzen menüsünde, Değiştir' i tıklatın.
    3. Dize Düzenle iletişim kutusunda, Değer verisi metin kutusuna çalışan bilgisayar üzerinde bulduğunuz değeri yazın ve sonra Tamam' ı tıklatın.
Sorun devam ederse şu adımları izleyin:
  1. İçinde bulunan CLSID numarasını not alın
    HKEY_CLASSES_ROOT\.com\PersistentHandler
    kayıt defteri alt anahtarını.

Not
  2. CLSID bulunan CLSID ile karşılaştırma
    HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\ < CLSID_number >
    kayıt defteri alt anahtarını.
Alıntıdır: Windows XP tabanlı bir bilgisayarda and.lnk böyle as.exe,.com uzantılı dosyaları açılamıyor .

Güvenli modda da çalışmıyordu büyük ihtimalle, başka yapabileceğimiz bişeyler var mı ?

Biosta first secod sıraları vardı fakat usb hard disk sırasını ilk yapınca hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…