ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Selamlar. Yatağın altını karıştırıken Windows XP Pro SP3 format CD'si buldum. Bu CD'yi ne yapayım? Siz olsanız o CD ile ne yapardınız? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Selamlar. Yatağın altını karıştırıken Windows XP Pro SP3 format CD'si buldum. Bu CD'yi ne yapayım? Siz olsanız o CD ile ne yapardınız?
O Ozanmeseci Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #2 HDD'me kurar denerdim boş yere duruyor gariban HDD hiç XP kullanmadım denemedim bile keşke elimde olsaydı.
HDD'me kurar denerdim boş yere duruyor gariban HDD hiç XP kullanmadım denemedim bile keşke elimde olsaydı.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 28 Temmuz 2021 #3 ÇikolatalıSüt dedi: Selamlar. Yatağın altını karıştırıken Windows XP Pro SP3 format CD'si buldum. Bu CD'yi ne yapayım? Siz olsanız o CD ile ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Windows XP kurabilirsin. Bence atma, sakla torunlarına gösterirsin.
ÇikolatalıSüt dedi: Selamlar. Yatağın altını karıştırıken Windows XP Pro SP3 format CD'si buldum. Bu CD'yi ne yapayım? Siz olsanız o CD ile ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Windows XP kurabilirsin. Bence atma, sakla torunlarına gösterirsin.