Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Elinde orijinal, çalışan Windows XP CD'si olan var mı? Varsa satıyor mu?
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 155 15 Ocak 2023 #2 İnternette birçok güvenilir sitede bulabilirsin kanımca dostum
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 15 Ocak 2023 #3 Var benim Home Edition.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 15 Ocak 2023 #4 Archive.org gibi sitelerden bulunabilir. Bulamazsan kaçak indirmen lazım. Orijinal xp cd almak ile uğraşmaya gerek var mı bilmiyorum.
Archive.org gibi sitelerden bulunabilir. Bulamazsan kaçak indirmen lazım. Orijinal xp cd almak ile uğraşmaya gerek var mı bilmiyorum.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #5 Internet Archive sitesinde kullanıcıların yüklediği orijinal ISO dosyalarını bulabilirsin.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 15 Ocak 2023 #6 Saha dedi: Elinde orijinal, çalışan Windows XP CD'si olan var mı? Varsa satıyor mu? Genişletmek için tıkla... Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok.
Saha dedi: Elinde orijinal, çalışan Windows XP CD'si olan var mı? Varsa satıyor mu? Genişletmek için tıkla... Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 zeki1981 dedi: Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sakincasi yoksa bana da upload edebilir misiniz?
zeki1981 dedi: Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sakincasi yoksa bana da upload edebilir misiniz?
Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #8 zeki1981 dedi: Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun isterseniz yapabilirsiniz. Ancak ben cd ye yazmayı beceremedim uygun yollu almak istiyorum. 525623 dedi: Var benim Home Edition. Genişletmek için tıkla... satıyor musunuz? zeki1981 dedi: Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet cd ye isonun nasıl kurulduğunu detaylıca resimlerle anlatır mısınız. Kusura bakmayın.
zeki1981 dedi: Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun isterseniz yapabilirsiniz. Ancak ben cd ye yazmayı beceremedim uygun yollu almak istiyorum. 525623 dedi: Var benim Home Edition. Genişletmek için tıkla... satıyor musunuz? zeki1981 dedi: Orijinal CD içeriğini sana upload edebilirim dostum para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet cd ye isonun nasıl kurulduğunu detaylıca resimlerle anlatır mısınız. Kusura bakmayın.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 15 Ocak 2023 #9 Saha dedi: Hocam sağolun isterseniz yapabilirsiniz. Ancak ben cd ye yazmayı beceremedim uygun yollu almak istiyorum. satıyor musunuz? Hocam size zahmet cd ye isonun nasıl kurulduğunu detaylıca resimlerle anlatır mısınız. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sistemimde kurulu. Bir tane daha var bulursam satarım onu.
Saha dedi: Hocam sağolun isterseniz yapabilirsiniz. Ancak ben cd ye yazmayı beceremedim uygun yollu almak istiyorum. satıyor musunuz? Hocam size zahmet cd ye isonun nasıl kurulduğunu detaylıca resimlerle anlatır mısınız. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sistemimde kurulu. Bir tane daha var bulursam satarım onu.
Hakan Yusuf Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 307 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 2600 3.40 GHz AMD Radeon HD 6570 8GB Dual Ram Windows 10 Home Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim bölümü 10.sınıf öğrencisi 15 Ocak 2023 #10 Microsoft Wındows Xp IÅletim Sistemli Formatlık Usb Bellek Ve Office 2021 ( En Son Sürüm ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Microsoft Wındows Xp Işletim Sistemli Formatlık Usb Bellek Ve Office 2021 ( En Son Sürüm ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com bütcenize uygun ise siteden alabilirsiniz
Microsoft Wındows Xp IÅletim Sistemli Formatlık Usb Bellek Ve Office 2021 ( En Son Sürüm ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Microsoft Wındows Xp Işletim Sistemli Formatlık Usb Bellek Ve Office 2021 ( En Son Sürüm ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com bütcenize uygun ise siteden alabilirsiniz