FatihGreece Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar, Windows XP boot etmiyor hal.dll hatası alıyorum. USB belleğe Slax kurup hal.dll dosyasını indirip System32'ye atsam çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2014
Arkadaşlar, Windows XP boot etmiyor hal.dll hatası alıyorum. USB belleğe Slax kurup hal.dll dosyasını indirip System32'ye atsam çalışır mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2014 #2 Yeniden format atman lazım. Onarma deneyebilirsin. Tavsiyem Win 8.1.1'e geç.
FatihGreece Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #3 Murat5038 dedi: Yeniden format atman lazım. Onarma deneyebilirsin. Tavsiyem Win 8.1.1'e geç. Genişletmek için tıkla... Çok önemli bilgilerim var, o yüzden format atmayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2014
Murat5038 dedi: Yeniden format atman lazım. Onarma deneyebilirsin. Tavsiyem Win 8.1.1'e geç. Genişletmek için tıkla... Çok önemli bilgilerim var, o yüzden format atmayacağım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2014 #4 FatihGreece dedi: Çok önemli bilgilerim var, o yüzden format atmayacağım. Genişletmek için tıkla... Live linuxlardan birini çalıştırın ve önemli bilgilerinizi format atmayacağınız diske veya yedek diskine alın. Sonra formatınızı atabilirsiniz.
FatihGreece dedi: Çok önemli bilgilerim var, o yüzden format atmayacağım. Genişletmek için tıkla... Live linuxlardan birini çalıştırın ve önemli bilgilerinizi format atmayacağınız diske veya yedek diskine alın. Sonra formatınızı atabilirsiniz.
FatihGreece Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #5 Murat5038 dedi: Live linuxlardan birini çalıştırın ve önemli bilgilerinizi format atmayacağınız diske veya yedek diskine alın. Sonra formatınızı atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir slax işletim sistemi kurarak windows/system32 nin içine internetten indirip hal.dll atsam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2014
Murat5038 dedi: Live linuxlardan birini çalıştırın ve önemli bilgilerinizi format atmayacağınız diske veya yedek diskine alın. Sonra formatınızı atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir slax işletim sistemi kurarak windows/system32 nin içine internetten indirip hal.dll atsam olur mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2014 #6 FatihGreece dedi: Bir slax işletim sistemi kurarak windows/system32 nin içine internetten indirip hal.dll atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Dediğimi uygulayıp format atın.
FatihGreece dedi: Bir slax işletim sistemi kurarak windows/system32 nin içine internetten indirip hal.dll atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Dediğimi uygulayıp format atın.