Windows XP halâ kullanılır mı?

Zamanına göre de yavaştı XP'ciler bunu anlayamıyor beni deneyimsiz sanmayın çoğu işletim sistemini kullandım bu senin kullandığın sistemden sisteme göre değişen bir şey ama zevke de bağlı.
Adam Win XP bahsediyor siz Windows 10 diyorsunuz hocam mantıklı mı sizce?

Ben öneri yapıyorum XP kullanılmaz dedim.
Adam Win XP bahsediyor siz Windows 10 diyorsunuz hocam mantıklı mı sizce?

Ben öneri yapıyorum XP kullanılmaz dedim.

Dostum beni de bilgisiz deneyimsiz sanma zamanında maddi durumumuz yetmediğinde performansımı en iyi hale getirmek için defalarca farklı sürüm ve işletim sistemi denedim Windows XP SP2, SP3, SP2 64 Bit, Windows 7 starter ve niceleri zamanında başka bir alternatifin yoktu birinci olarak ve 1-2 sene boyunca oyun ve gündelik işler için kullandım Windows XP SP3 2016-2018 arasında gayetde memnundum ondan sonrasında zaten destekler iyice kesildi.

Kullanılır ama XP yerine Vista veya Windows 7 Pro olabilir 512 MB ramli PC'de Windows 7 çalıştırmışlığım var.

Mecbursan kullanılır, ben sistemim 7 de randıman vermediği için XP SP3 kullanıyorum hala Chrome yükleme Firefox en iyisi şu anda.

Yeni yazılımlar kullanmayacaksan ve tarayıcıda gezeceksen kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…