Windows XP için önemli güvenlik güncellemeleri

OldKogamer

Picopat
Daha fazla  
Bu konuyu soru amaçlı değil yardım amaçlı açtım.

Windows XP için önemli bazı önemli güvenlik güncelleştirmeleri ve işinize yarayabilecek bir iki tane güncelleştirme, driver vesaire toparladım ve 2025'te hala ihtiyacı olabilecek kişiler için buraya indirme linki bırakıyorum. (Hepsini kendim internette aradım buldum.)

Önemli! Bunlar SP3 için toparlanmıştır. Aralarında bazı genel güncelleştirme vesaireler olsa da geneli SP3 dikkate alınarak toparlanmıştır.

İndirme linki: https://www.mediafire.com/file/89lr0lvs8r1c8zm/WXPSP3UADMBOKP.zip/file

Umarım ihtiyacı olanlar için yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
2025 de XP kullanan bordo bereli var mı hala bir aralar Windows 2000 kullanıyordum gerçek bilgisayarda. Opera'nın eski sürümünü indirim Technopat'ta deli gibi takılmışlığım bile vardı eski hesabımda.

Sisteminiz eski ise neden Windows'ta ısrarcısınız? Hatta Windows XP gibi eski bir sürümle. Ben sizin yerinizde olsaydım Linux'u tercih ederdim...

Kendim eski sistem kullanmıyorum (var ama onu kullanmıyorum) tanıdığım arkadaşlarımın birkaç tanesi ekonomik durumları kötür olduğu için yeni sisteme geçmek istemiyorlar.

Yani 2025'te hala kullananlar böyle internette aradıklarında bulsunlar diye koydum.

Anladım.

İtiraf etmeliyim bu kadar indirme şu birkaç saat içinde beklemiyordum

Dosya Ekleri

• agVASFG.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 33
2025 de XP kullanan bordo bereli var mı hala bir aralar Windows 2000 kullanıyordum gerçek bilgisayarda. Opera'nın eski sürümünü indirim Technopat'ta deli gibi takılmışlığım bile vardı eski hesabımda.

Var tabii ki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…