asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Windows XP için kalem aracı bulunan bildiğiniz bir PDF uygulaması var mı? Eğitim amaçlı okulda kullanılacak. Teşekkür ederim. İyi günler.
Arkadaşlar Windows XP için kalem aracı bulunan bildiğiniz bir PDF uygulaması var mı? Eğitim amaçlı okulda kullanılacak. Teşekkür ederim. İyi günler.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 Adobe Acrobat Reader DC öneririm.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 23 Şubat 2022 #3 altotziki dedi: Adobe Acrobat reader DC öneririm. Genişletmek için tıkla... XP desteklemiyor o Adobe Reader 9 öneririm.
altotziki dedi: Adobe Acrobat reader DC öneririm. Genişletmek için tıkla... XP desteklemiyor o Adobe Reader 9 öneririm.
triachd Picopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 529 Çözümler 3 23 Şubat 2022 #4 3.1.2 sürümüyle Sumatra PDF.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Şubat 2022 #5 altotziki dedi: Adobe Acrobat Reader DC öneririm. Genişletmek için tıkla... 393060 dedi: XP desteklemiyor o Adobe Reader 9 öneririm. Genişletmek için tıkla... Reader'da kalem aracı yok, Pro sürümü gerekli.
altotziki dedi: Adobe Acrobat Reader DC öneririm. Genişletmek için tıkla... 393060 dedi: XP desteklemiyor o Adobe Reader 9 öneririm. Genişletmek için tıkla... Reader'da kalem aracı yok, Pro sürümü gerekli.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #6 Neden Windows XP peki? @Ellie Williams konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum; profil fotoğrafını nasıl hareketli yaptınız?
Neden Windows XP peki? @Ellie Williams konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum; profil fotoğrafını nasıl hareketli yaptınız?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Şubat 2022 #7 altotziki dedi: Neden Windows XP peki? Genişletmek için tıkla... Bazı okulların laboratuvarlarında hala XP kullanılıyor.
altotziki dedi: Neden Windows XP peki? Genişletmek için tıkla... Bazı okulların laboratuvarlarında hala XP kullanılıyor.
Dans eden noodle Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 348 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #8 altotziki dedi: Neden Windows XP peki? @Ellie Williams konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum; profil fotoğrafını nasıl hareketli yaptınız? Genişletmek için tıkla... Eski üyeler yapabiliyor sadece. Daha doğrusu özellik kaldırıldı.
altotziki dedi: Neden Windows XP peki? @Ellie Williams konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum; profil fotoğrafını nasıl hareketli yaptınız? Genişletmek için tıkla... Eski üyeler yapabiliyor sadece. Daha doğrusu özellik kaldırıldı.
asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #9 altotziki dedi: Neden Windows XP peki? @Ellie Williams konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum; profil fotoğrafını nasıl hareketli yaptınız? Genişletmek için tıkla... Okulun matematik işlenecek sınıfında XP yüklü.
altotziki dedi: Neden Windows XP peki? @Ellie Williams konudan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum; profil fotoğrafını nasıl hareketli yaptınız? Genişletmek için tıkla... Okulun matematik işlenecek sınıfında XP yüklü.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #10 asizby dedi: Okulun matematik işlenecek sınıfında XP yüklü. Genişletmek için tıkla... Anladım.