Windows XP için tarayıcı önerisi

Tablet 0

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Telefon: Redmi 12
Tablet: Redmi Pad Se, Samsung Galaxy Tab A7 lite

Sistem özellikleri: Intel Core 2 Quad Q8300,
2+2gb ddr2 ram, atı readon hd3400 ,120gb ssd 500gb hdd 60hz 19inc 2ms ekran, 2 li stereo hoparlör Logitech kablosuz klavye+mouse windows 10 pro 64 bit
Laptop 1:Hometech alfa 110A
Laptop 2:Hometech alfa 600C
Bilgisayara Windows XP kurdum fakat hiçbir tarayıcı kuramıyorum, Chrome eski sürümlerini denedim Win32 hatası veriyor, Windows XP için tarayıcı önerisi yapabilir misiniz?

Bilgisayara Windows XP kurdum fakat hiçbir tarayıcı kuramıyorum, Chrome eski sürümlerini denedim Win32 hatası veriyor, Windows XP için tarayıcı önerisi yapabilir misiniz?

Mypal browser veya Firefox.

Sormamda bir sakınca yoksa neden Windows XP kullanıyorsunuz?
Desteklenmediği gibi internette gezinirken saldırıya uğrama veya virüs yeme olasılığınız yüksek.

Mypal browser veya Firefox.

Sormamda bir sakınca yoksa neden Windows XP kullanıyorsunuz?
Desteklenmediği gibi internette gezinirken saldırıya uğrama veya virüs yeme olasılığınız yüksek
Nostalji olsun diye windows XP yükledim fakat tarayıcı bulamadım antivirüs yok link verebilirmisin onuda arıyorum mypal browser denedim fakat açmadı Firefox da Win32 hatası veriyor nedir bu hata ? Link olarak verebilirsen iyi olur
Kendim SSD de windows 10 pro 64 bit kullanıyorum xp ye geçmek çile...

Kendim hobi bilgisayarımda MyPal kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor. Bir yerde hata yapmış olmalısınız.

Nostalji olsun diye Windows XP yükledim fakat tarayıcı bulamadım antivirüs yok link verebilir misin onu da arıyorum mypal browser denedim fakat açmadı Firefox da Win32 hatası veriyor nedir bu hata? Link olarak verebilirsen iyi olur.
Kendim SSD de Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum XP'ye geçmek çile...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Video'dan yararlanabilirsin. Windows XP için antivirüs var.

Not: Nostalji için bile olsa Windows XP kurmayın kurdurtmayın. Kuracaksanız sanal makineye kurabilirsiniz.

Mypal Browser

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not: Nostalji için bile olsa Windows XP kurmayın kurdurtmayın. Kuracaksanız sanal makineye kurabilirsiniz.

Kurulur sıkıntı yok.

Kurarsak ne olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı