4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 27 Kasım 2022 #1 İlk ben başlayım sırf o başlangıçtaki sesi duymak için duymak için sürekli PC'yi yeniden başlatırdım.
İlk ben başlayım sırf o başlangıçtaki sesi duymak için duymak için sürekli PC'yi yeniden başlatırdım.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 27 Kasım 2022 #3 461197 dedi: Başlangıçtaki sesi duymak için duymak için sürekli PC'yi yeniden başlatırdım. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan veya ona benzer bir platform'dan başlangıç sesi açmak PC'yi yeniden başlatmak Şaka bir yana çok bir anım olduğu söylenemez zaten kısıtlı bir işletim sistemiydi ama o zamanlarda işimizi görüyordu işte. Son düzenleme: 27 Kasım 2022
461197 dedi: Başlangıçtaki sesi duymak için duymak için sürekli PC'yi yeniden başlatırdım. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan veya ona benzer bir platform'dan başlangıç sesi açmak PC'yi yeniden başlatmak Şaka bir yana çok bir anım olduğu söylenemez zaten kısıtlı bir işletim sistemiydi ama o zamanlarda işimizi görüyordu işte.
J Juky Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 37 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar tamircisi, Yazılım, Donanım. 27 Kasım 2022 #4 Windows 98 ile bir türlü bağlayamadığımız bilgisayarları XP'de Ethernet kartından bağlayınca çığlık çığlığa bağırmış 6'SAR saatlik local network partilerine başlamıştık.
Windows 98 ile bir türlü bağlayamadığımız bilgisayarları XP'de Ethernet kartından bağlayınca çığlık çığlığa bağırmış 6'SAR saatlik local network partilerine başlamıştık.
4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 27 Kasım 2022 #5 XPLSG dedi: YouTube'dan başlangıç sesi açmak PC'yi yeniden başlatmak Şaka bir yana çok bir anım olduğu söylenemez zaten kısıtlı bir işletim sistemiydi ama o zamanlarda işimizi görüyordu işte. Genişletmek için tıkla... O zaman evde internet yoktu.
XPLSG dedi: YouTube'dan başlangıç sesi açmak PC'yi yeniden başlatmak Şaka bir yana çok bir anım olduğu söylenemez zaten kısıtlı bir işletim sistemiydi ama o zamanlarda işimizi görüyordu işte. Genişletmek için tıkla... O zaman evde internet yoktu.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #6 Ateş ve su 1 Paintte çizip kaydettiğim saçma sapan resimler. Arabalar animasyon filmi.