BnMandalina Centipat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Arkadaşım VirtualBox'da Windows XP kurdu ama internete bağlayamadı. Bunun için bir çözüm var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
Çözüm 3 3 364164 13 Haziran 2021 Conficker Belasi dedi: Linux Mint kur... www.linuxmint.com Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi önerisi istememiş ki? Sadece internete bağlanamıyor demiş. 377660 dedi: 3-5 TL falan keyleri hocam. Satın alabilirsiniz. 1-2 nuddle parası. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm, aşırı basitmiş. Key olmadan direkt ileri deyince oluyormuş. 2 gündür uğraşıyordum
Conficker Belasi dedi: Linux Mint kur... www.linuxmint.com Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi önerisi istememiş ki? Sadece internete bağlanamıyor demiş. 377660 dedi: 3-5 TL falan keyleri hocam. Satın alabilirsiniz. 1-2 nuddle parası. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm, aşırı basitmiş. Key olmadan direkt ileri deyince oluyormuş. 2 gündür uğraşıyordum
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 14 Haziran 2021 #21 charm dedi: Hocam biz hala çözemedik arkadaşım galiba yanlışlıkla çözüm olarak işaretledi. Genişletmek için tıkla... "Hocam çözdüm" demiş, çözemediyseniz "çözüm" kaldırın tekrar yardımcı olmaya çalışalım. Şuan konu teknik olarak kapalı. Artı 0 Eksi
charm dedi: Hocam biz hala çözemedik arkadaşım galiba yanlışlıkla çözüm olarak işaretledi. Genişletmek için tıkla... "Hocam çözdüm" demiş, çözemediyseniz "çözüm" kaldırın tekrar yardımcı olmaya çalışalım. Şuan konu teknik olarak kapalı.