AYC Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nükleer Mühendisi, Oyun Geliştiricisi, Oyun Yayıncısı 24 Ağustos 2021 #1 Elimde eski bir bilgisayar var, bana AHCI driver ve diğer Driver'lar gömülü bir Windows XP 64 Bit ISO dosyası lazım.
Elimde eski bir bilgisayar var, bana AHCI driver ve diğer Driver'lar gömülü bir Windows XP 64 Bit ISO dosyası lazım.
R rusen02 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 archive.org 'tan bulabilirsin ama driver yüklü olur mu bilemem. İndirdikten sonra hash kontrolu yapmayı unutma. Konu kilitlensin lütfen. rusen02 dedi: archive.org 'tan bulabilirsin ama driver yüklü olur mu bilemem. İndirdikten sonra hash kontrolu yapmayı unutma. Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazdım özür dilerim. Son düzenleme: 27 Ağustos 2021
archive.org 'tan bulabilirsin ama driver yüklü olur mu bilemem. İndirdikten sonra hash kontrolu yapmayı unutma. Konu kilitlensin lütfen. rusen02 dedi: archive.org 'tan bulabilirsin ama driver yüklü olur mu bilemem. İndirdikten sonra hash kontrolu yapmayı unutma. Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazdım özür dilerim.