Sanal makineye Windows XP kuracağım. Ama ISO dosyasını bulamıyorum. Eskiden internet Archive'den kolayca bulup indirirdim. Ama internet Archive'e girince tam olarak anlamadığım bir ekran geliyor. Herhalde siteyi güncelliyorlar. Elinde Windows XP ISO dosyası olan var mı?
Hocam XP kurun kurmasına ama etkinleştirmeniz problem olabilir çünkü şu aralar etkinleştirmek için az key kalmış ve ek olarak XP Pro SP3 bile legacy Update olmadan key sunucusuna bağlanamıyor.
Ama buna rağmen indirecekseniz kolay gelsin derim.
Windows için Microsoft geliştiricisinin en ünlü uygulamalarından biri olan Windows XP Service Pack uygulamasını ücretsiz indirin. Uptodown.com'da bulun
Sanal makineye Windows XP kuracağım. Ama ISO dosyasını bulamıyorum. Eskiden internet Archive'den kolayca bulup indirirdim. Ama internet Archive'e girince tam olarak anlamadığım bir ekran geliyor. Herhalde siteyi güncelliyorlar. Elinde Windows XP ISO dosyası olan var mı?
Windows için Microsoft geliştiricisinin en ünlü uygulamalarından biri olan Windows XP Service Pack 2 uygulamasını ücretsiz indirin. Uptodown.com'da bulun