Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Modlanmamış XP dosyası arıyorum. Sanal makineye kurmayacağım. Türkçe lazım. @Fehim Paşa amaç?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 Kategoride sabit konu mevcut: Windows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: İngilizce. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 bit. İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: Türkçe. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 Bit. www.technopat.net
Kategoride sabit konu mevcut: Windows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: İngilizce. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 bit. İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: Türkçe. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 Bit. www.technopat.net