D dapper01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #1 Elimde win XP kurulum dosyalari var ancak bunlari ISO'ya ceviremiyorum. 3 tane CD boşa gitti. Denediğim programlar: FolderISO, powerISO, nero, daemon tools lite, CD burner xp. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2017
Elimde win XP kurulum dosyalari var ancak bunlari ISO'ya ceviremiyorum. 3 tane CD boşa gitti. Denediğim programlar: FolderISO, powerISO, nero, daemon tools lite, CD burner xp.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 22 Şubat 2017 #2 Sisteminiz nedir? Şu an hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Neden XP kurmak istiyorsunuz? XP, Microsoft tarafından desteği çoktan kesilmiş bir işletim sistemi. Kısaca mazide kaldı, güvenli de değil. Eğer sisteminiz uygun ise Windows 10 kurun.
Sisteminiz nedir? Şu an hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Neden XP kurmak istiyorsunuz? XP, Microsoft tarafından desteği çoktan kesilmiş bir işletim sistemi. Kısaca mazide kaldı, güvenli de değil. Eğer sisteminiz uygun ise Windows 10 kurun.