M Mertcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2012 Mesajlar 166 Makaleler 1 Daha fazla Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2012 #1 PC'ye yeni format attım. Sonra anakart, ekran kartı vb. sürücülerini yükledim. Sonra Kontorland direksyonumu taktım ve USB aygıtı tanınmadı gibi bi hata aldım. Oyun kumandalarında direksyonu göremedim.
PC'ye yeni format attım. Sonra anakart, ekran kartı vb. sürücülerini yükledim. Sonra Kontorland direksyonumu taktım ve USB aygıtı tanınmadı gibi bi hata aldım. Oyun kumandalarında direksyonu göremedim.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 17 Ağustos 2012 #2 Anakart chipset sürücülerini yüklememişsen görmez. Ayrıca bazı (eski tip) anakartlarda USB sürücülerinin de yüklenilmesi gerekmektedir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2012
Anakart chipset sürücülerini yüklememişsen görmez. Ayrıca bazı (eski tip) anakartlarda USB sürücülerinin de yüklenilmesi gerekmektedir.
M Mertcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2012 Mesajlar 166 Makaleler 1 Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2012 #3 Tamam denerim. Windows XP SP2 kullanıyorum. Chipseti indirem.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Ağustos 2012 #4 Bilgisayarının özellikleri nedir? Neden XP kurdun ki? Windows 7 sürücleri otomatik bulup yüklüyor...