Windows XP kullanan var mı?

Reis bende kullanmadığım bir laptop var bayağı eski. Normalde GTX 1660 Ti sistem kullanıyorum. Laptopum Intel Pentium 1.78GHz, 504MB RAM'i var. Windows XP şu an. Onu Vista yapsam iyi mi olur?

XP kalsın bana göre daha iyi.

Elimdeki külüstür XP'den başkasını kaldırmadığı için XP kullanıyorum mecburen.

Hem bilgisayarımın kasmasından kaynaklı, hem de nostalji yaşamak için XP'e geçesim var.

Hazır ISO nereden bulabilirim?

Şu anki Windows sürümünüz 10 sanırım, 10 da kasıyorsa Windows 7 veya 8.1 tavsiye ederim ben sistemim 7 kaldırmadığı için Windows XP yükledim YouTube'da kasıyor ve çok güvenlik açığı var,Program desteği yok mecbur kalmadıkça kullanılmaması gereken bir işletim sistemi XP nostalji olsun diyorsanız VirtualBox'a yüklemenizi tavsiye ederim

Hem bilgisayarımın kasmasından kaynaklı, hem de nostalji yaşamak için XP'e geçesim var

Hazır ISO nereden bulabilirim?
Kod silmeden yapmaktan bahsediyorsan zor. Ama ISO dosyaları windows`un kendi sitesinde mevcut.

Hocam külüstür falan ayıp oluyor işletim sistemine.
Bilgisayara külüstür dedim yoksa XP candır hocam. Güncel programları desteklese Sıradan bir kullanıcı için biçilmiş kaftan. Onedrive Cortana telemetri uygulamaları gibi gereksiz detaylar barındırmaz formatı kolaydır vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…