snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 12 Aralık 2022 #1 RAM 512 SSD veya HDD modeli 60GB hdd İşlemci intel pentium M725 processor Windows XP'si çökmüş bilgisayarima XP kurarken Windows'u kur ekranindan sonra mavi ekran veriyor. Forumda çoğu kişi bu sorunla karşılaşmış bazıları çözmüş fakat ben pek anlayamadim.
Windows XP'si çökmüş bilgisayarima XP kurarken Windows'u kur ekranindan sonra mavi ekran veriyor. Forumda çoğu kişi bu sorunla karşılaşmış bazıları çözmüş fakat ben pek anlayamadim.
Sad Minibüs Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 64 Yer Gaziantep, Şahinbey Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP compaq nx7010 CPU: intel pentium m işlemci GPU: ATI Mobility Radeon 9200 Ram: 512 MB OS: Windows XP SP3 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #2 Bios ayarlarını kontrol et Bir ayar vardı sanırım biosta bir ara ben de aynı hatayı almıştım İnternetten araştırabilirsin
Bios ayarlarını kontrol et Bir ayar vardı sanırım biosta bir ara ben de aynı hatayı almıştım İnternetten araştırabilirsin