Windows XP kurarken "a disk read error occured" hatası veriyor

Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımdan aldığım bir kasaya Windows XP yüklemek istiyorum, 2 senedir W7 vardı sonra Windows 10 yükledi arkadaşım ama şu anda yeni bilgisayar alacağım ve buna da Windows XP yükleyip nasıl olacağına bakmak istiyorum ama BIOS'tan ISO dosyası yüklü USB'yi seçtiğimde "a disk read error occured" hatası veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Kasanın özellikleri: AMD Phenom 9500, 4 GB DDR2 RAM, 2 GB'lık da Sapphire ekran kartı, 120GB SSD var. Gerçekten çok istiyorum XP'yi yüklemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girip DEL tuşuna basarak giriş yapın ardından Standart CMOS Features bölümüne gidin ve Drive A seçeneğini "None" olarak değiştirin. Değişiklikleri kaydedip BIOS'tan çıkın.

Üzerinden zaman geçti fakat sorununuzu çözmeye yardımı oldu mu önerdiğim yöntem? @Bi Liran Var Mı

Son düzenleme:

Hocam o zamanlar çalışıyordum arada sırada bu bilgisayarlarla uğraşıyordum ama hiç kuramadım XP'yi. Gerçekten hatırlamıyorum. Eğer denediysem yardımcı olmamıştır. Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…