Enkax Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, merhaba. Benim eski bir masaüstü bilgisayarım var hala XP kurulu. Donanımları da haliyle biraz eski. Buna nasıl dokunuşlar yapıp daha iyi bir sistem haline getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
Arkadaşlar, merhaba. Benim eski bir masaüstü bilgisayarım var hala XP kurulu. Donanımları da haliyle biraz eski. Buna nasıl dokunuşlar yapıp daha iyi bir sistem haline getirebilirim?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 9 Kasım 2020 #2 Özelliklerini söyleyebilirsiniz uygun bir Linux dağıtımı önerebiliriz. XP'nin şu anda neredeyse hiçbir programa desteği yok.
Özelliklerini söyleyebilirsiniz uygun bir Linux dağıtımı önerebiliriz. XP'nin şu anda neredeyse hiçbir programa desteği yok.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2020 #3 Müzeye satıp onun parasına yeni bilgisayar alabilirsin hocam. Ajan_47 dedi: Müzeye satıp onun parasına yeni bilgisayar alabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana özelliklerini belirtin. Biz kahin değiliz.
Müzeye satıp onun parasına yeni bilgisayar alabilirsin hocam. Ajan_47 dedi: Müzeye satıp onun parasına yeni bilgisayar alabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana özelliklerini belirtin. Biz kahin değiliz.
Enkax Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #4 Ajan_47 dedi: Müzeye satıp onun parasına yeni bilgisayar alabilirsin hocam. Şaka bir yana özelliklerini belirtin. Biz kahin değiliz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kurulu değil birazdan kurup belirteceğim hocam. vermillionp2 dedi: Özelliklerini söyleyebilirsiniz uygun bir Linux dağıtımı önerebiliriz. XP'nin şu anda neredeyse hiçbir programa desteği yok. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium E5300 2.60 GHz, 2 GB bir RAM var tahminince 800MHz olmalı daha başka ne sayabilirim bilmiyorum pek anlamıyorum. Son düzenleme: 9 Kasım 2020
Ajan_47 dedi: Müzeye satıp onun parasına yeni bilgisayar alabilirsin hocam. Şaka bir yana özelliklerini belirtin. Biz kahin değiliz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kurulu değil birazdan kurup belirteceğim hocam. vermillionp2 dedi: Özelliklerini söyleyebilirsiniz uygun bir Linux dağıtımı önerebiliriz. XP'nin şu anda neredeyse hiçbir programa desteği yok. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium E5300 2.60 GHz, 2 GB bir RAM var tahminince 800MHz olmalı daha başka ne sayabilirim bilmiyorum pek anlamıyorum.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 11 Kasım 2020 #5 Lubuntu 18.04 kurabilirsiniz.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2020 #6 Enkax dedi: Bilgisayar kurulu değil birazdan kurup belirteceğim hocam. Intel Pentium E5300 2.60 GHz, 2 GB bir RAM var tahminince 800MHz olmalı daha başka ne sayabilirim bilmiyorum pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şiddetle Linux öneririm ama Linux olmaz diyorsanız Windows 7 Starter.
Enkax dedi: Bilgisayar kurulu değil birazdan kurup belirteceğim hocam. Intel Pentium E5300 2.60 GHz, 2 GB bir RAM var tahminince 800MHz olmalı daha başka ne sayabilirim bilmiyorum pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şiddetle Linux öneririm ama Linux olmaz diyorsanız Windows 7 Starter.