Windows XP Kurulumda Hata ve Başlamama Sorunu

CeRKeZ

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar acil yardım edin. Arkadaşımın dizüstü bilgisayarını aldım formatlamak için, Windows XP kurarken kurulum hata verdi. Yeniden başlattım Windows başlamadı. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle XP'ye desteğimiz kısıtlıdır. Bunun haricinde sorunu çözebilecek iyi bir sebep yok elimizde. Laptop modeli belli değil. Windows XP imajının ne olduğu belli değil. Katılımsız mı yoksa el değmemiş sürüm mü bilmiyoruz. En önemlisi alınan hatayı bile bilmiyoruz. Kahin olmadığımıza ve tahmin yoluyla çözüm üretemeyeceğimize göre yardım yapamayız maalesef.

Tamam o sorunu çözüp USB bellekten atmaya devam ettim. Şimdi de wmdrmsdk.dll kopyalanamadı diyor. Atlarsam sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootable ettiğin XP bozuk veya eksik yazılmış USB'ye.

Artık destekte almayan bir sürüm. Windows 8.1 'e geçmeye ne dersin :) .
Ben zaten bu CD'yi daha dün başka bilgisayarda kullandım çalıştı. İkincisi ben zaten bu format atılacak makinanın arkadaşımın olduğunu belirttim. Ben zaten Windows 8 kullanıyorum. Sorunu da halledemedik ben de geri gönderdim.

Bir kere daha yolun başında siz hatalı kurulum yapıyorsunuz. Kendinizi ne kadar sıkarsanız sıkın o Windows USB'den boot etmeyecektir. Etse bile kurulamayacaktır.

Bu linkten torrent dosyasını indirin. Ardından "tr_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_x14-80496-prathaprabhu.iso" kodlu ISO'yu indirin ve Ashampoo Burning Studio gibi bir program ile CD'ye yazdırın.
Not: Microsoft MSDN'den ücretsiz indirtseydi de Torrentle uğraşmayaydık kardeşim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı