B BLACKBOOST Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 39 21 Şubat 2023 #1 Windows XP kuracağım, kuramıyorum. Yardım eder misiniz? İyi günler. Dosya Ekleri 16770037962208158874049449662318.jpg 65 KB · Görüntüleme: 82 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Şubat 2023 #2 BLACKBOOST dedi: Windows XP kuracağım, kuramıyorum. Yardım eder misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... USB'deki sürüm eski sürüm şu an kullandıgınız ondan daha yuksek oldugu ıcın yukselmıyor.
BLACKBOOST dedi: Windows XP kuracağım, kuramıyorum. Yardım eder misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... USB'deki sürüm eski sürüm şu an kullandıgınız ondan daha yuksek oldugu ıcın yukselmıyor.
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 699 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #3 BLACKBOOST dedi: Windows XP kuracağım, kuramıyorum. Yardım eder misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Bir sakıncası yoksa neden XP yüklüyorsunuz.
BLACKBOOST dedi: Windows XP kuracağım, kuramıyorum. Yardım eder misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Bir sakıncası yoksa neden XP yüklüyorsunuz.
B BLACKBOOST Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 39 25 Şubat 2023 #4 N0rvecli dedi: USB'deki sürüm eski sürüm şu an kullandıgınız ondan daha yuksek oldugu ıcın yukselmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim Servan alfa dedi: Bir sakıncası yoksa neden XP yüklüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 vardi bilgisayar kastigi icin bir de virus girdi ondan XP'ye dusurucem bilgin varsa yardim edebilir misin?
N0rvecli dedi: USB'deki sürüm eski sürüm şu an kullandıgınız ondan daha yuksek oldugu ıcın yukselmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim Servan alfa dedi: Bir sakıncası yoksa neden XP yüklüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 vardi bilgisayar kastigi icin bir de virus girdi ondan XP'ye dusurucem bilgin varsa yardim edebilir misin?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 25 Şubat 2023 #5 BLACKBOOST dedi: Nasil yapabilirim. Windows 7 vardi bilgisayar kastigi icin bir de virus girdi ondan XP'ye dusurucem bilgin varsa yardim edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kaç bit kullanıyorsunuz?
BLACKBOOST dedi: Nasil yapabilirim. Windows 7 vardi bilgisayar kastigi icin bir de virus girdi ondan XP'ye dusurucem bilgin varsa yardim edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kaç bit kullanıyorsunuz?
B BLACKBOOST Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 39 27 Şubat 2023 #6 N0rvecli dedi: Hocam Windows kaç bit kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 64 yaziyor ama 32 de olabilir ama ayarlarda 64 yaziyro.
N0rvecli dedi: Hocam Windows kaç bit kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 64 yaziyor ama 32 de olabilir ama ayarlarda 64 yaziyro.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Şubat 2023 #7 Windows 7 USB ile kurulum aşamasına gel ve disklerini formatla çık. Daha sonra XP USB ile kuruluma devam et. Bu problemi çözecektir.
Windows 7 USB ile kurulum aşamasına gel ve disklerini formatla çık. Daha sonra XP USB ile kuruluma devam et. Bu problemi çözecektir.