Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Bu hatanın sebebi nedir?
oguz204 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 52 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2023 #2 Sanırım bios factory reset yapılsa olur gibi sorunu zaten ekranda yazmış acpi enabled ise disabled yapabilirsin denemişsindir zatende
Sanırım bios factory reset yapılsa olur gibi sorunu zaten ekranda yazmış acpi enabled ise disabled yapabilirsin denemişsindir zatende
Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 oguz204 dedi: Sanırım bios factory reset yapılsa olur gibi sorunu zaten ekranda yazmış acpi enabled ise disabled yapabilirsin denemişsindir zatende Genişletmek için tıkla... BIOS'ta böyle bir ayar yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2023
oguz204 dedi: Sanırım bios factory reset yapılsa olur gibi sorunu zaten ekranda yazmış acpi enabled ise disabled yapabilirsin denemişsindir zatende Genişletmek için tıkla... BIOS'ta böyle bir ayar yok.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 Niye XP kuruyorsun? Nostalji mi yapacaksın
Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 Windows Adam dedi: Niye XP kuruyorsun? Nostalji mi yapacaksın Genişletmek için tıkla... Ben kurmuyorum, satıyorum.
Windows Adam dedi: Niye XP kuruyorsun? Nostalji mi yapacaksın Genişletmek için tıkla... Ben kurmuyorum, satıyorum.