aliata96 Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 8 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 12 Mart 2015 #1 Iyi gunler arkadaslar. Eski Acer laptopuma Xp format atmaya calisiyorum ve bütün islemler yapiliyor, donanim yuklemeleri tamamlaniyor. Tekrar PC acilirken logodan hemen sonra mavi ekran hatasi aliyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2015
Iyi gunler arkadaslar. Eski Acer laptopuma Xp format atmaya calisiyorum ve bütün islemler yapiliyor, donanim yuklemeleri tamamlaniyor. Tekrar PC acilirken logodan hemen sonra mavi ekran hatasi aliyorum. Çözümü nedir?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #2 Windows 7'ye bile destek sağlamazken siz Xp diyorsunuz. Windows 8.1.3 kurun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Windows 7'ye bile destek sağlamazken siz Xp diyorsunuz. Windows 8.1.3 kurun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal