Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 25 Ocak 2021 #1 Windows XP'yi USB ile kuramıyorum. Windows XP Media Center Edition USB ile kurulabilir mi?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 25 Ocak 2021 #2 Ben bir kere XP atmaya çalışmıştım MBR disk olması gerekiyor diye hata vermişti. Flashı MBR yapıp ondan sonra dener misin?
Ben bir kere XP atmaya çalışmıştım MBR disk olması gerekiyor diye hata vermişti. Flashı MBR yapıp ondan sonra dener misin?
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 25 Ocak 2021 #3 Asdasgudas dedi: Ben bir kere XP atmaya çalışmıştım MBR disk olması gerekiyor diye hata vermişti. Flashı MBR yapıp ondan sonra dener misin? Genişletmek için tıkla... Flashı MBR yapıp denemiştim zaten. Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Flashı MBR yapıp denemiştim zaten. Genişletmek için tıkla... Son kullanıcı eula eksik diyor.
Asdasgudas dedi: Ben bir kere XP atmaya çalışmıştım MBR disk olması gerekiyor diye hata vermişti. Flashı MBR yapıp ondan sonra dener misin? Genişletmek için tıkla... Flashı MBR yapıp denemiştim zaten. Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Flashı MBR yapıp denemiştim zaten. Genişletmek için tıkla... Son kullanıcı eula eksik diyor.