4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 4 Eylül 2021 #11 Ben Windows XP sp 3 buldum performans Edition onu kullanıyorum.
Hasan Bera Mumcu Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 2 Yer istanbul Daha fazla Meslek Makine Mühendisi 4 Eylül 2021 #12 start_system dedi: Başlık troll arkadaşlar kendinizi yormayın. Genişletmek için tıkla... Birincisi değil ikincisi zaten elimde ISO dosyası var sanal makine ile kurdum fakat ürün anahtarı istiyor internetteki bütün anahtarları denedim fakat hala bir sonuca varamadım. Lodge dedi: Microsoft satıyor bizim mi haberimiz yok? Konunun onaylanması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... bencede mutlu pide dedi: Windows XP Professional SP3 (Dell OEM) : Microsoft (Dell) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Original ISO of Windows XP Professional (Dell OEM) with Service Pack 3Does not need activation if your Dell PC has a WinXP Pro COA archive.org Bu ISO dosyasında galiba telefon ile etkinleştirme var. Endarman diye bir kanal yapmıştı. Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyeceğim
start_system dedi: Başlık troll arkadaşlar kendinizi yormayın. Genişletmek için tıkla... Birincisi değil ikincisi zaten elimde ISO dosyası var sanal makine ile kurdum fakat ürün anahtarı istiyor internetteki bütün anahtarları denedim fakat hala bir sonuca varamadım. Lodge dedi: Microsoft satıyor bizim mi haberimiz yok? Konunun onaylanması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... bencede mutlu pide dedi: Windows XP Professional SP3 (Dell OEM) : Microsoft (Dell) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Original ISO of Windows XP Professional (Dell OEM) with Service Pack 3Does not need activation if your Dell PC has a WinXP Pro COA archive.org Bu ISO dosyasında galiba telefon ile etkinleştirme var. Endarman diye bir kanal yapmıştı. Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyeceğim