Cd nin ne kadar olduğundan haberiniz yok herhalde1 TL’ye falan boş CD alın, Xp SP3 ISO’sunu indirin ve kendiniz yazdırın. Masraf yapmanıza gerek yok.
CD'nin ne kadar olduğundan haberiniz yok herhalde.
İnternetten 50’li paket alın demiyorum, hiçbir kırtasiye vs girip bir boş CD’ye 50 TL istemez 1 TL olmasa bile (ki en son gördüğümde 1 TL’ye satıyordu gittiğim yer, 5-6 ay oldu).Cd nin ne kadar olduğundan haberiniz yok herhalde.
Direkt olarak bu sitenin verdiği yönlendirme linkini atayım:Tarayıcıya XP indir yazdım. 548 bin sonuç buldu.
Dosyaların aslını paylaşan Shermanzuki imiş. Güvenilir bir arşivcidir. Zaten attığım İngilizce link aynıymış.Direkt olarak bu sitenin verdiği yönlendirme linkini atayım:
Windows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası
İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: İngilizce. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 bit. İşletim sisteminin sürümü: Service Pack 3. İşletim sisteminin dili: Türkçe. Tür: Orijinal. Sistem türü: 32 Bit.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.