Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 Virtualbox'da XP kurmak istiyorum fakat "Windows XP sanal makinesi için bir oturum açma başarısız." Hatası alıyorum. Aldığım hatanın ekran görüntüsünü ek olarak paylaştım. Dosya Ekleri VB.jpg 21,5 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Virtualbox'da XP kurmak istiyorum fakat "Windows XP sanal makinesi için bir oturum açma başarısız." Hatası alıyorum. Aldığım hatanın ekran görüntüsünü ek olarak paylaştım.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Ekim 2020 #2 BIOS üzerinden Virtualization Tech'i aktif edin.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 User not found dedi: BIOS üzerinden Virtualization Tech'i aktif edin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, aynı sorun bana da olmuştu. Bu Macte değil tabi
User not found dedi: BIOS üzerinden Virtualization Tech'i aktif edin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, aynı sorun bana da olmuştu. Bu Macte değil tabi
Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #4 User not found dedi: BIOS üzerinden Virtualization Tech'i aktif edin. Genişletmek için tıkla... MSI'da hangi bios menüsünden açılıyor acaba?
User not found dedi: BIOS üzerinden Virtualization Tech'i aktif edin. Genişletmek için tıkla... MSI'da hangi bios menüsünden açılıyor acaba?