SANALKORSAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 9 7 Kasım 2018 #1 Baya eski olan bir laptop var, admin hesabı ve yan hesabının şifresini unuttum. Nasıl sifirlayabilirim ? Laptop markası: Dell Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2018
Baya eski olan bir laptop var, admin hesabı ve yan hesabının şifresini unuttum. Nasıl sifirlayabilirim ? Laptop markası: Dell
Frank Gallagher Kilopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 301 Çözümler 2 Yer Pendik/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #2 SANALKORSAN dedi: Baya eski olan bir laptop var, admin hesabı ve yan hesabının şifresini unuttum. Nasıl sifirlayabilirim ? Laptop markası: Dell Genişletmek için tıkla... Windows XP eski bir işletim sistemi haliyle artık pek hatırlamıyorum. Ne nasıl yapılır bilmiyorum ama internetten araştırdım, güvenli mod ile açıp denetim masası kullanıcı hesaplarından yeni bir parola koyabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2018
SANALKORSAN dedi: Baya eski olan bir laptop var, admin hesabı ve yan hesabının şifresini unuttum. Nasıl sifirlayabilirim ? Laptop markası: Dell Genişletmek için tıkla... Windows XP eski bir işletim sistemi haliyle artık pek hatırlamıyorum. Ne nasıl yapılır bilmiyorum ama internetten araştırdım, güvenli mod ile açıp denetim masası kullanıcı hesaplarından yeni bir parola koyabilirsin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.507 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Kasım 2018 #3 XP için de Ophcrack yöntemi geçerlidir. Unutulan Windows Şifresini Öğrenme - Technopat
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 10 Kasım 2018 #4 Şifre ekranında kullanıcı ekranı bölümüne administrator yazın ve onaylayın, girmesi gerek.