omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 8 Haziran 2022 #21 350070 dedi: Vay be! Windows eskiden daha güzelmiş. Genişletmek için tıkla... Normalde windows 10 kullanıyorum ama bu daha güzel geliyor insanın gözüne memleketteyim diye evde bulduğum ilk laptopu götürdüm . The Towande dedi: Hitman 3 Contracts oyununu gördüm orada, ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam . Şimdi bu hatanın tek çözümü windows 7 kurmak mıdır dediğim gibi sadece steam değil çoğu programda aynı hatayı alıyorum.
350070 dedi: Vay be! Windows eskiden daha güzelmiş. Genişletmek için tıkla... Normalde windows 10 kullanıyorum ama bu daha güzel geliyor insanın gözüne memleketteyim diye evde bulduğum ilk laptopu götürdüm . The Towande dedi: Hitman 3 Contracts oyununu gördüm orada, ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam . Şimdi bu hatanın tek çözümü windows 7 kurmak mıdır dediğim gibi sadece steam değil çoğu programda aynı hatayı alıyorum.
SoapMactavish Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #22 Çok yakın özelliklere sahip bir Laptopuma (2004 model) Windows 7 Starter kurmuştum. Stabil bir şekilde çalışıyordu. Onunda 1GB RAM'i vardı.
Çok yakın özelliklere sahip bir Laptopuma (2004 model) Windows 7 Starter kurmuştum. Stabil bir şekilde çalışıyordu. Onunda 1GB RAM'i vardı.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2022 #23 Windows XP ile internete bile bağlanılamıyor diye biliyorum, yanlış olabilir. Windows 7 kurarsanız yüksek ihtimal çözülür ama birazcık kasabilir.
Windows XP ile internete bile bağlanılamıyor diye biliyorum, yanlış olabilir. Windows 7 kurarsanız yüksek ihtimal çözülür ama birazcık kasabilir.
omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 8 Haziran 2022 #24 SoapMactavish dedi: Çok yakın özelliklere sahip bir Laptopuma (2004 model) Windows 7 Starter kurmuştum. Stabil bir şekilde çalışıyordu. Onunda 1GB RAM'i vardı. Genişletmek için tıkla... Hmm pekala fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkürler konu kapanabilir Windows 7 starter kuracağım.
SoapMactavish dedi: Çok yakın özelliklere sahip bir Laptopuma (2004 model) Windows 7 Starter kurmuştum. Stabil bir şekilde çalışıyordu. Onunda 1GB RAM'i vardı. Genişletmek için tıkla... Hmm pekala fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkürler konu kapanabilir Windows 7 starter kuracağım.