Windows XP sürümünün güvenlik şöhreti kötü müydü?

M3rt0o

Decapat
Daha fazla  
Tam Vista çıkarken bunlar konuşuluyordu. O dönem XP kullananlar, güvenlik açısından şikayetçi miydiniz?

Tam Vista çıkarken bunlar konuşuluyordu. O dönem XP kullananlar, güvenlik açısından şikayetçi miydiniz?

Hayır değildim bilgisayara virüs bulaştırmak o dönemde çok kolaydı ondan böyle diyorlardı çoğu kullanıcıda ace miydi bence ondandı.

Bilgisayar herkesin evine girdiği için bulaş çok oluyordu, bir zamana kadar dünya genelinde bilgisayar bakımı, temizliği, veri güvenliği ve İnternet kullanırken dikkat edilecek faktörler neredeyse bilinmiyordu. Bunlar etkili oluyordu genelde bu unsurlara ancak o dönem NT çekirdeğinin lanse edildiği kadar güvenli olmadığı ise aşikar.

AVG, McAfee, DrWeb vardı benim hatırladığım. ESET var mıydı emin değilim, ben 2011'de kullanıyordum.
Ne bileyim güncel sürümler hiç özel anı hissettirmiyor bana Windows 10/11 sadece daha teknolojik halbuki XP 7 öyle miydi.. yakın zamanda onun da desteği bitecek sizin gözünüzde onu diğer işletim sistemlerinden ayıran tarafı varsa nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…