goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 28 Şubat 2015 #1 İşletim sistemim windows 8.1 ancak ben Windows XP arayüzünü kullanmak istiyorum. Aradım ama bulamadım. Herhangi bir yerden Türkçe hali atabilecek arkadaş var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2015
İşletim sistemim windows 8.1 ancak ben Windows XP arayüzünü kullanmak istiyorum. Aradım ama bulamadım. Herhangi bir yerden Türkçe hali atabilecek arkadaş var mı?
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et konu kilit
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et konu kilit
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 28 Şubat 2015 #3 Yarı windows 8 yarı XP. Ben tam olarak XP teması istiyor başlat çubuğuna kadar..
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #4 goodtofell dedi: Yarı windows 8 yarı XP. Ben tam olarak XP teması istiyor başlat çubuğuna kadar.. Genişletmek için tıkla... Keşke videoyu sonuna kadar izleseydin.
goodtofell dedi: Yarı windows 8 yarı XP. Ben tam olarak XP teması istiyor başlat çubuğuna kadar.. Genişletmek için tıkla... Keşke videoyu sonuna kadar izleseydin.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.563 Makaleler 6 2 Mart 2015 #5 Tema kullanmanızı önermem. Sistem dosyalarını bozabiliyor. Ayrıca performans kaybı yaşarsınız.