mcLogarKapagı Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2016 #1 Beyler normalde windows 10 kullanıyorum bu diğer bilgisayar için, Windows XP'yi diğer üst windows sürümlerine nasıl yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2016
Beyler normalde windows 10 kullanıyorum bu diğer bilgisayar için, Windows XP'yi diğer üst windows sürümlerine nasıl yükseltebilirim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Temmuz 2016 #2 Windows XP üzerinden yükseltme yapılmamakta. Temiz Windows 10 kurulumu yapmanız gerekir.
yigithan.karabel1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 206 Makaleler 1 Yer Gelibolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #3 mcLogarKapagı dedi: Beyler normalde windows 10 kullanıyorum bu diğer bilgisayar için, Windows XP'yi diğer üst windows sürümlerine nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows XP SP3 kullanıyorsanız sisteminizi Windows Vista'ya, ardından Windows 7'ye yükseltebilirsiniz. Oradan da Windows 10'a.
mcLogarKapagı dedi: Beyler normalde windows 10 kullanıyorum bu diğer bilgisayar için, Windows XP'yi diğer üst windows sürümlerine nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows XP SP3 kullanıyorsanız sisteminizi Windows Vista'ya, ardından Windows 7'ye yükseltebilirsiniz. Oradan da Windows 10'a.