HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #21 374025 dedi: Windows Vista'nın OEM Key'i var laptopta lisanslı bir şekilde orijinal kullanırım niye Windows 7 korsan kullanırım boşuna. Movie maker Windows mail Windows fotoğraf galerisi Windows takvim nerede onlar yok mesela. Genişletmek için tıkla... Movie maker var. Windows fotoğraf galerisi ve Windows Takvim'i kimse kullanmıyor diye Windows 7'ye eklememişler.
374025 dedi: Windows Vista'nın OEM Key'i var laptopta lisanslı bir şekilde orijinal kullanırım niye Windows 7 korsan kullanırım boşuna. Movie maker Windows mail Windows fotoğraf galerisi Windows takvim nerede onlar yok mesela. Genişletmek için tıkla... Movie maker var. Windows fotoğraf galerisi ve Windows Takvim'i kimse kullanmıyor diye Windows 7'ye eklememişler.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 25 Mart 2021 #22 HasanBerat dedi: Vista destek almıyor ki. Key'i olsa ne yazar. Ayrıca bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... Bu seni hiç alakadar etmez. HasanBerat dedi: Movie maker var. Windows fotoğraf galerisi ve Windows Takvim'i kimse kullanmıyor diye Windows 7'ye eklememişler. Genişletmek için tıkla... Movie maker dediğin Windows Live movie maker fotoğraf galerisi Windows takvim çalışıyor Windows 7 de.
HasanBerat dedi: Vista destek almıyor ki. Key'i olsa ne yazar. Ayrıca bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... Bu seni hiç alakadar etmez. HasanBerat dedi: Movie maker var. Windows fotoğraf galerisi ve Windows Takvim'i kimse kullanmıyor diye Windows 7'ye eklememişler. Genişletmek için tıkla... Movie maker dediğin Windows Live movie maker fotoğraf galerisi Windows takvim çalışıyor Windows 7 de.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #23 374025 dedi: Bu seni hiç alakadar etmez. Movie maker dediğin Windows Live movie maker fotoğraf galerisi Windows takvim çalışıyor Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Live movie maker ile normali arasında bir fark yok.
374025 dedi: Bu seni hiç alakadar etmez. Movie maker dediğin Windows Live movie maker fotoğraf galerisi Windows takvim çalışıyor Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Live movie maker ile normali arasında bir fark yok.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 26 Mart 2021 #24 374025 dedi: Bende sıkıntılı değil artık. Genişletmek için tıkla... Vista piyasada bile yok. Destekleyen sürücü sayısı bir elin parmağını geçmiyor zaten.
374025 dedi: Bende sıkıntılı değil artık. Genişletmek için tıkla... Vista piyasada bile yok. Destekleyen sürücü sayısı bir elin parmağını geçmiyor zaten.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 26 Mart 2021 #25 SSDKullaniyorum dedi: Vista piyasada bile yok. Destekleyen sürücü sayısı bir elin parmağını geçmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Geçiyor Intel Core 2 Duo T5450 işlemcili laptopta var. ASUS F3e laptop. HasanBerat dedi: Live movie maker ile normali arasında bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Sen desteklemiyorsa kullanma benimki destekliyor sen karışamazsın ne kullanıcağımı.
SSDKullaniyorum dedi: Vista piyasada bile yok. Destekleyen sürücü sayısı bir elin parmağını geçmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Geçiyor Intel Core 2 Duo T5450 işlemcili laptopta var. ASUS F3e laptop. HasanBerat dedi: Live movie maker ile normali arasında bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Sen desteklemiyorsa kullanma benimki destekliyor sen karışamazsın ne kullanıcağımı.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 26 Mart 2021 #26 374025 dedi: Geçiyor Intel Core 2 Duo T5450 işlemcili laptopta var. ASUS F3e laptop. Sen desteklemiyorsa kullanma benimki destekliyor sen karışamazsın ne kullanıcağımı. Genişletmek için tıkla... Vista gibi kararsız ve sürekli sıkıntı çıkartan bir işletim sisteminin 'ını göreceğim hiç aklıma gelmezdi.
374025 dedi: Geçiyor Intel Core 2 Duo T5450 işlemcili laptopta var. ASUS F3e laptop. Sen desteklemiyorsa kullanma benimki destekliyor sen karışamazsın ne kullanıcağımı. Genişletmek için tıkla... Vista gibi kararsız ve sürekli sıkıntı çıkartan bir işletim sisteminin 'ını göreceğim hiç aklıma gelmezdi.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 27 Mart 2021 #27 SSDKullaniyorum dedi: Vista gibi kararsız ve sürekli sıkıntı çıkartan bir işletim sisteminin Eki Görüntüle 942253'ını göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle değil bilmeden konuşmayın.
SSDKullaniyorum dedi: Vista gibi kararsız ve sürekli sıkıntı çıkartan bir işletim sisteminin Eki Görüntüle 942253'ını göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle değil bilmeden konuşmayın.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Mart 2021 #28 374025 dedi: Bende öyle değil bilmeden konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Sizinle uğraşmak istemiyorum açıkcası. İyi forumlar.
374025 dedi: Bende öyle değil bilmeden konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Sizinle uğraşmak istemiyorum açıkcası. İyi forumlar.
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 27 Mart 2021 #29 Öldü, ama XP bin basar.
xXxX_babapro_XxXx Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #30 Eski günler hatrına XP. İkisini de sevmem normalde.