PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 27 Mayıs 2021 #11 Lord Raiden dedi: Mint Cinnamon ile Big Sur teması. Genişletmek için tıkla... Acaba XP yerine Mint mi kursam diye düşünmeye başladım
Lord Raiden dedi: Mint Cinnamon ile Big Sur teması. Genişletmek için tıkla... Acaba XP yerine Mint mi kursam diye düşünmeye başladım
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 27 Mayıs 2021 #12 PayToWinRAR dedi: Acaba XP yerine Mint mi kursam diye düşünmeye başladım Genişletmek için tıkla... Bu arada bu XP internete girmiyor. Edit: Sürücü yokmuş.
PayToWinRAR dedi: Acaba XP yerine Mint mi kursam diye düşünmeye başladım Genişletmek için tıkla... Bu arada bu XP internete girmiyor. Edit: Sürücü yokmuş.
PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 27 Mayıs 2021 #13 Lord Raiden dedi: Bu arada bu XP internete girmiyor. Edit: Sürücü yokmuş. Genişletmek için tıkla... Bende de diski görmüyor Neyse ben de Elementary OS kurarım herhalde
Lord Raiden dedi: Bu arada bu XP internete girmiyor. Edit: Sürücü yokmuş. Genişletmek için tıkla... Bende de diski görmüyor Neyse ben de Elementary OS kurarım herhalde
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 27 Mayıs 2021 #14 PayToWinRAR dedi: Bende de diski görmüyor Neyse ben de Elementary OS kurarım herhalde Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. PayToWinRAR dedi: Bende de diski görmüyor Genişletmek için tıkla... Bu arada diski SATA yaptım ve gördü. Tuhaf. BIOS'tan SATA modunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
PayToWinRAR dedi: Bende de diski görmüyor Neyse ben de Elementary OS kurarım herhalde Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. PayToWinRAR dedi: Bende de diski görmüyor Genişletmek için tıkla... Bu arada diski SATA yaptım ve gördü. Tuhaf. BIOS'tan SATA modunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
D Duzeltme Zeptopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #15 bruh bende kurulmuyo sorun "Kur, Lisans Sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor bruh bende kurulmuyo sorun "Kur, Lisans Sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor Disk partition: NTFS onda kurulmuyo. Duzeltme dedi: Bruh bende kurulmuyor sorun "kur, lisans sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor. Bruh bende kurulmuyor sorun "kur, lisans sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor. Disk Partition: NTFS. Onda kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Niye FAT32'ye al. kod: Python:Panoya kopyala print "NABER GENÇLER İYİYİİİİUUİİUİUİUİZ VE SA TOK TOP FIRLIYOR 3 2 1 0 BJK VS AMERİCA CLUB" kullanan mak isteyen varmı Son düzenleme: 17 Mart 2023
bruh bende kurulmuyo sorun "Kur, Lisans Sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor bruh bende kurulmuyo sorun "Kur, Lisans Sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor Disk partition: NTFS onda kurulmuyo. Duzeltme dedi: Bruh bende kurulmuyor sorun "kur, lisans sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor. Bruh bende kurulmuyor sorun "kur, lisans sözleşmesini (EULA)'yı bulamıyor." diyor. Disk Partition: NTFS. Onda kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Niye FAT32'ye al. kod: Python:Panoya kopyala print "NABER GENÇLER İYİYİİİİUUİİUİUİUİZ VE SA TOK TOP FIRLIYOR 3 2 1 0 BJK VS AMERİCA CLUB" kullanan mak isteyen varmı