MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #1 Windows XP X64 Edition sistem onarım önerisi? Sistem onarım ISO'su nasıl olusturabilirim yardımcı olur musunuz arkadaşlar önerlerinizi bekliyorum?
Windows XP X64 Edition sistem onarım önerisi? Sistem onarım ISO'su nasıl olusturabilirim yardımcı olur musunuz arkadaşlar önerlerinizi bekliyorum?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.917 Çözümler 245 30 Eylül 2022 #2 MuratLider dedi: Windows XP X64 Edition sistem onarım önerisi? Sistem onarım ISO'su nasıl olusturabilirim yardımcı olur musunuz arkadaşlar önerlerinizi bekliyorum? Genişletmek için tıkla... Elinde hazır CD'si veya yapılı flash belleğin varsa oradan boot edip onarım yaptırabilirsin ileride açılmaz ise.
MuratLider dedi: Windows XP X64 Edition sistem onarım önerisi? Sistem onarım ISO'su nasıl olusturabilirim yardımcı olur musunuz arkadaşlar önerlerinizi bekliyorum? Genişletmek için tıkla... Elinde hazır CD'si veya yapılı flash belleğin varsa oradan boot edip onarım yaptırabilirsin ileride açılmaz ise.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Eylül 2022 #3 Flash bellek ile boot edemezsin. Flash şartsa easy2boot ile yapabilirsin. Rufus gibi programlar maalesef işe yaramıyor. Bilgi amaçlı yazdım zaten yukarıdaki arkadaş cevabı vermiş
Flash bellek ile boot edemezsin. Flash şartsa easy2boot ile yapabilirsin. Rufus gibi programlar maalesef işe yaramıyor. Bilgi amaçlı yazdım zaten yukarıdaki arkadaş cevabı vermiş