M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #21 246941 dedi: Üstteki yazının değişmesi lazım ama normalde. Altta dosya seçme yeri çalışıyor mu? U:/ yazıp alttan dosya seçmeyi dener misin? Belki dediğim dosya klasörün içindedir. Genişletmek için tıkla... Böyle gözuküyor kanka Dosya Ekleri 16147184315281325017748.jpg 48,4 KB · Görüntüleme: 69
246941 dedi: Üstteki yazının değişmesi lazım ama normalde. Altta dosya seçme yeri çalışıyor mu? U:/ yazıp alttan dosya seçmeyi dener misin? Belki dediğim dosya klasörün içindedir. Genişletmek için tıkla... Böyle gözuküyor kanka
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Mart 2021 #22 Son bir şey soracağım. Benim yazdığım büyük "I" harfi. Siz küçük "L" harfi yazıyor olabilir misiniz?
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #23 246941 dedi: Son bir şey soracağım. Benim yazdığım büyük "I" harfi. Siz küçük "L" harfi yazıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... geciktirdiğm için kusura bakma telefonun şarjı bitti evet ben de büyük ı yazıyorum
246941 dedi: Son bir şey soracağım. Benim yazdığım büyük "I" harfi. Siz küçük "L" harfi yazıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... geciktirdiğm için kusura bakma telefonun şarjı bitti evet ben de büyük ı yazıyorum
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Mart 2021 #24 Maalesef başka bir fikrim yok. Kusura bakmayın. Başka bilen varsa yardımcı olabilir.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #25 246941 dedi: Maalesef başka bir fikrim yok. Kusura bakmayın. Başka bilen varsa yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... peki 0dan xp için format usbsi hazırlamama yardımcı olur musunuz?sıkıntı yok 5 gündüır 30un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar
246941 dedi: Maalesef başka bir fikrim yok. Kusura bakmayın. Başka bilen varsa yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... peki 0dan xp için format usbsi hazırlamama yardımcı olur musunuz?sıkıntı yok 5 gündüır 30un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar
enesrun Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #26 mmwero1 dedi: peki 0dan xp için format usbsi hazırlamama yardımcı olur musunuz?sıkıntı yok 5 gündüır 30un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Usta çözdün mü sıkıntıyı? Banada yardımcı olur musun
mmwero1 dedi: peki 0dan xp için format usbsi hazırlamama yardımcı olur musunuz?sıkıntı yok 5 gündüır 30un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Usta çözdün mü sıkıntıyı? Banada yardımcı olur musun
kırmızıı Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #27 mmwero1 dedi: Peki 0'dan XP için format USB'si hazırlamama yardımcı olur musunuz? Sıkıntı yok 5 gündüır 30'un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Kurulum bitmeden USB'yi sakın çıkarma çözülür sorunun. enesrun dedi: Usta çözdün mü sıkıntıyı? Bana da yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Kurulum bitmeden USB'yi sakın çıkarma.
mmwero1 dedi: Peki 0'dan XP için format USB'si hazırlamama yardımcı olur musunuz? Sıkıntı yok 5 gündüır 30'un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Kurulum bitmeden USB'yi sakın çıkarma çözülür sorunun. enesrun dedi: Usta çözdün mü sıkıntıyı? Bana da yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Kurulum bitmeden USB'yi sakın çıkarma.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 9 Aralık 2022 #28 mmwero1 dedi: peki 0dan xp için format usbsi hazırlamama yardımcı olur musunuz?sıkıntı yok 5 gündüır 30un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Aynı işletim sistemini diğer bilgisayarda sanal makineye kurmayı deneyin. Eğer yine aynı hatayı veriyorsa iso dosyası sıkıntılı.
mmwero1 dedi: peki 0dan xp için format usbsi hazırlamama yardımcı olur musunuz?sıkıntı yok 5 gündüır 30un üstünde işletim sistemi denedim zaten iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Aynı işletim sistemini diğer bilgisayarda sanal makineye kurmayı deneyin. Eğer yine aynı hatayı veriyorsa iso dosyası sıkıntılı.