Windows XP'de internete bağlanılır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün sanal makinede Windows XP kurdum. İnternete bağlanamadım. Sanırım sanal makine ile denediğim için oldu. Birkaç oyun indirmek istiyorum ama internete bağlanmam gerek. Bağlanmanın yolu var mıdır?

Kullandığın sanal makinenin sürücüleri var, onu XP içinde kurman lazım, tabii varsa.

Hocam, olup olmadığını nasıl öğrenirim? Virtualbox kullanıyorum.
"misafir eklentilerini kur" diye seçenek vardı onda sanırım. sanal makinenin üstündeki minik listedeydi sanırım ama tam nerede olduğunu hatırlayamıyorum :(

"misafir eklentilerini kur" diye seçenek vardı onda sanırım. sanal makinenin üstündeki minik listedeydi sanırım ama tam nerede olduğunu hatırlayamıyorum :(
Hocam, demek istediğiniz bu sayfa mı? Ben de bu konuda yeni olduğum için tam olarak bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• eheh.PNG
    eheh.PNG
    100 KB · Görüntüleme: 70
Hayır orası değil XP çalışırken çıkan üstteki ekran menüsü.
Hocam, görünüm kısmında misafir ekranını yeniden boyutlandır kısmı var. Bir de aygıtlar kısmında misafir eklentilerini CD kalıbına yerleştir diye bir kısım var. Misafir ekranıyla ilgili sadece bunları gördüm.

Bugün sanal makinede Windows XP kurdum. İnternete bağlanamadım. Sanırım sanal makine ile denediğim için oldu. Birkaç oyun indirmek istiyorum ama internete bağlanmam gerek. Bağlanmanın yolu var mıdır?
Arkadaşlar Windows XP'de internete bağlanmak için Virtualbox'ta sanal makine ayarlarına gidin. Ağ kısmından gelişmiş kısmına gelin ve ardından PCnet II yazılı olanı seçin. Ardından da USB yoluyla XP'ye firefox gibi bir tarayıcı kurmanız gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı